Facebook
TITGEMEYER Group/Language

Fremtidsorienteret, international: TITGEMEYER Gruppen

Partnerbaseret samarbejde, international tilstedeværelse – Det er sådan TITGEMEYER koncernen fungerer.

TITGEMEYER hovedsæde – Din samarbejdspartner i Tyskland

Dybdegående ekspertise, korte leveringstider og et omfattende udvalg – det er hvad TITGEMEYER navnet har stået for i mere end 110 år. Som en pålidelig partner for erhvervslivet, har specialisterne på hovedkontoret i Osnabrück udviklet sikre, kvalitetsbevidste og omkostningseffektive løsninger til individuelle behov. Nye produkter udvikles konstant gennem tæt samarbejde med et vores samarbejdspartnere. Vores konsulenter og specialister står til rådighed med rådgivning, planlægning og kundespecifikke koncepter.

Vores produktsortiment til karosseribranchen omfatter komplette komponenter til chassis og opbygninger, karosserisystemer og en bred vifte af distributionsprodukter. Produktsortimentet inden for befæstelsesteknologi omfatter blindnitter, gevindbøsninger og montagesystemer, samt lim, tætningssystemer og professionelle montageværktøjer. Højteknologisk logistik, sikrer at alle ordrer fra centrallageret i Osnabrück, leveres hurtigt og effektivt til kunden.

Gebr. TITGEMEYER GmbH & Co. KG
Hannoversche Str. 97
(Navigation: Hettlicher Masch 2)
49084 Osnabrück, Germany
Postfach 43 2049033 Osnabrück, Germany
Telefon: +49 5 41/58 22-0
Telefax: +49 5 41/58 22-490
info@titgemeyer.de
www.titgemeyer.de

TITGEMEYER Wien – Din samarbejdspartner i Østrig

Som en anerkendt partner til industri og handel, har TITGEMEYER Wien udviklet sig sammen med kunderne siden 1972. Kunderne betjenes i hele Østrig med produkter og services fra TITGEMEYER gruppen. Medarbejderne i vores østrigske datterselskab, yder kvalificeret service, råd og vejledning i valget af den rette løsning fra vores omfangsrige befæstelseskatalog og karosserikomponenter.

Gebr. TITGEMEYER GmbH
Brunner Straße 77-79
1230 Wien, Austria
Telefon: +43 (0)1/6 67 90 40-0
Telefax: +43 (0)1/6 67 90 40-20
gtw-vertrieb@titgemeyer.com
www.titgemeyer.at

TITGEMEYER Polska – Din samarbejdspartner i Polen

I polske Sieradz – ikke langt fra byen Łódź og dens 700.000 indbyggere  – finder man Titgemeyer Polska. Fra denne centrale beliggenhed arbejder medarbejderne på det polske salgskontor for deres kunder i Polen. I polen er såvel det store sortiment inden for køretøjskomponenter og de innovative værktøjer og fastgørelsesteknologi stærkt efterspurgt. Kompetente kontaktpersoner hjælper brancheovergribende ved valget af de rigtige løsningsstrategier og produkter.

Titgemeyer Polska sp. z o.o.
Cypriana Bazylika 17
98-200 Sieradz, Poland
Telefon: +48 48 43 828 20 15
sales-pl@titgemeyer.com
www.titgemeyer.pl

TITGEMEYER (UK) Limited – Din samarbejdspartner i Storbritannien

TITGEMEYER (UK) Ltd blev etableret i 1995 og er datterselskab til TITGEMEYER GmbH & Co. KG, Osnabrück, Tyskland. Siden starten har TITGEMEYER (UK) specialiseret sig i at levere befæstelseselementer til industrien, samt yde en komplet service til kunderne, fra råd og vejledning om brug af korrekt befæstelse, til vedligeholdelse af montageværktøjer. Kunderne strækker sig fra store masseproducerende industrier, som eksempelvis automobilindustrien, til lokale forhandlere, hvor behovet er mindre.

I 1999 erhvervede TITGEMEYER (UK) produktionsfaciliteter og ekspertise til produktion af låseringsbolte. Virksomheden flyttede til nyt domicil hvor alt blev samlet under samme tag. Siden 1999 er produktionen konstant steget og udvidet. TITGEMEYER låseringsbolte anvendes i dag i mere end 30 lande verden over.

TITGEMEYER (UK) Limited
A2 Link One Industrial Park
George Henry Road
DY4 7BU Tipton, Great Britain
Telefon: +44 (0)1 21/5 57 97 77
Telefax: +44 (0)1 21/5 57 47 77
sales@titgemeyer.co.uk
www.titgemeyer.co.uk

TITGEMEYER Skandinavien – Din samarbejdspartner i Norden

Siden 1980 har TITGEMEYER Skandinavien været en af de ledende virksomheder i Norden med komponenter og løsninger til karosseribranchen, samt befæstelse til den industrielle sektor. Med lager i Danmark og salgskontor dækkende de nordiske lande, sikrer medarbejderne kompetent vejledning, hurtig service og sikker levering. TITGEMEYER Skandinavien tilbyder en bred vifte af karosserikomponenter, lim og tætningssystemer, befæstelsesteknologi, værktøjer og kundespecifikke komponenter.

TITGEMEYER SKANDINAVIEN A/S
Lunikvej 322670 Greve, Denmark
Telefon: +45 (0) 43/60 09 66
Telefax: +45 (0) 43/69 02 19
info@titgemeyer.dk
www.titgemeyer.dk

TITGEMEYER Sverige - Din samarbejdspartner i Sverige

TITGEMEYER Sverige servicerer hele Sverige med komponenter og løsninger til karosseribranchen, samt befæstelse til den industrielle sektor. Med lager i Danmark og sælgere i Sverige, sikrer medarbejderne kompetent vejledning, hurtig service og sikker levering. Titgemeyer Sverige tilbyder en bred vifte af karosserikomponenter, lim og tætningssystemer, befæstelsesteknologi, værktøjer og kundespecifikke komponenter. TITGEMEYER Sverige er en filial af TITGEMEYER Skandinavien A/S.


TITGEMEYER SVERIGE
Box 3218
550 03 Jönköping, Sweden
Telefon: +46 (0) 36/12 83 50
Telefax: +46 (0) 36/12 83 52
E-Mail: info@titgemeyer.se
www.titgemeyer.se

TITGEMEYER Turkey – Din samarbejdspartner i Tyrkiet

Siden 2016 plejer medarbejderne fra Titgemeyer Turkey fra bydelen Atasehir i Istanbul deres kunder fra industri og håndværk i hele landet. Produkter og serviceydelser fra Titgemeyer Group er også højt værdsat og efterspurgt i Tyrkiet. Fremadstræbende brancher har for længst genkendt fordelene ved moderne fastgørelsesteknologier til deres formål og udnytter de økonomiske fordele ved hjælp af funderet rådgivning og produktudvalg direkte på stedet. Titgemeyer Turkey sælger med stor succes også produkter fra forretningsområdet køretøjskomponenter.

Titgemeyer Turkey Baglanti
Teknolojileri San. ve Tic. A.S.
Barbaros Mah. Is Merkezi No.1 Kat: 8 D.58
34746 Atasehir, Istanbul - Turkey
Telefon: +90  216 688 20 27
Telefax: +90  216 688 20 28
info@titgemeyer.com.tr
www.titgemeyer.com.tr

Baker and Finnemore – Storbritannien

Den veletablerede virksomhed Baker & Finnemore blev grundlagt i Birmingham, England i 1850 og producerede oprindeligt fjedre til fyldepenne. Siden 2012 har virksomheden været en del af TITGEMEYER gruppen og er i dag den førende producent af fjederlåse i stål, solgt under varemærket STARLOCK®, som leveres i lang række variationer med tilhørende montageværktøjer.
STARLOCK® låseskiver kan anvendes til fastholdelse af enheder på glatte aksler og stifter af metal eller plastic. Mangfoldigheden af mulige anvendelser understøttes af det brede og dybe sortiment. De fleste STARLOCK® kan leveres med kappe for at skjule befæstelsen og forbedre produktdesign. Kapperne kan leveres i forskellige udformninger og materialer, herunder farvet plastic, eventuelt med firmanavn eller logo.

Baker & Finnemore Limited
199 Newhall Street
B3 1SN, Birmingham, Great Britain
Telefon: +44 (0)121 236 2347
Telefax:  +44 (0)121 236 7224
sales@bakfin.com
www.bakfin.com

RIVETEC S.R.O. – Tjekkiet

RIVETEC blev grundlagt i Albrechtice i Tjekkiet i 1994, og har siden 2000 været en del af TITGEMEYER gruppen, i dag med hovedkontor i Pisek. Som specialist indenfor befæstelsesteknologi, udvikler og fremstiller RIVETEC professionelle nitteværktøjer der sælges verden over. Sortimentet omfatter håndværktøj, luftværktøj og elektro-hydraulisk værktøj til montage af alle typer af blindnitter, gevindbøsninger, låseringsbolte og lignende. Processikkerhed er en vigtig forudsætning for effektiv produktion og bliver stadig vigtigere for industrivirksomheder og automobilindustrien. Til dette formål præsenterer RIVETEC en overbevisende løsning med et moderne proceskontrolsystem, der analyserer og logger data i alle procestrin. Desuden skræddersyer RIVETEC automatiserede arbejdsstationer til produktionslinjer. RIVETEC’s dedikerede kundeservice yder teknisk support, uddannelse og ekspertkonsultationer. RIVETEC sælger hele TITGEMEYER gruppens omfattende program indenfor befæstelseteknik til det østeuropæiske marked.

RIVETEC S.R.O
Albrechtice nad Vltavou 16
39816 Albrechtice nad Vltavou, Czech Republic
Telefon: +4 20 (0)3/82 20 67 11
Telefax: +4 20 (0)3/82 20 67 19
info@rivetec.cz
www.rivetec.cz

TS Cargo Control – Tyskland

TS blev oprindeligt grundlagt i 1982 af Walter Titgemeyer og Walter Schmidt i Wuppertal. „TS Gesellschaft für Transport und Sicherungssysteme mbH” leverer kvalitetsprodukter under sloganet „Safety, made in Germany”. Stigende juridiske og kommercielle krav til sikkerheden for chauffører og gods, kræver skræddersyede løsninger til praktisk og sikker godstransport. Med en række innovative produkter, tilbyder TS et omfattende og yderst kompetent produktsortiment. Under varemærket BISON er utallige produkter til lastsikring blevet fremstillet og har gennem årene skabt standard i branchen. BISON er i dag et pionerbrand på markedet for lastsikring. I dag er TS, som specialist på lastsikring og, med en væsentlig øget produktionskapacitet, en af de ledende producenter af sikkerhedssystemer og kundetilpassede løsninger til erhvervskøretøjer. Også på det europæiske og internationale marked, spiller TS en stadig større rolle, støttet af TITGEMEYER gruppen. Til dette formål, opretholder TS et tæt samarbejde med brugere, forskere og offentlige myndigheder. Ved at tage sig af udviklingspartnerskaber, skaber TS nye og funktionelle produkter der i sidste ende øger sikkerheden på vejene.

TS Gesellschaft für Transport- und Sicherungssysteme mbH
Haßlinghauser Straße 15658285 Gevelsberg, Germany
Telefon: +49 (0) 23 32/6 63 78-0
Telefax: +49 (0) 23 32/6 63 78-78
ts@cargocontrol.de
www.wir-sind-ladungssicherung.de

back to top