Facebook
TITGEMEYER Group/Language

TITGEMEYER Skandinavien A/S

TITGEMEYER Skandinavien markedsfører komponenter til karosseribygning og til industrien, samt et omfattende program af befæstelsesprodukter og værktøj til montage heraf. TITGEMEYER Skandinavien er den nordiske del af TITGEMEYER-gruppen, der servicerer kunder i hele Europa via et net af lokale selskaber, afdelinger, agenter og samarbejdspartnere.
I Norden har TITGEMEYER lager i Greve syd for København og salgskonsulenter i Danmark og i Sverige. Kunder i Norge og i Finland serviceres enten direkte eller via lokale samarbejdspartnere. De daglige leverancer til nordiske kunder foretages fra lageret i Greve, der er tilpasset nordiske behov. Større leverancer og specialprodukter kan foretages enten fra hovedlageret i Osnabrück eller direkte fra produktionsstedet.
Ordrer til Danmark leveres normalt indenfor 24 timer og Sverige til og med Stockholm indenfor 48 timer fra lageret i Greve, og vi bestræber os på at have et stort program af varer tilpasset de skandinaviske kunder på lager.
GTO i TITGEMEYER's logo stammer fra firmaets stiftelse af to brødre i Osnabrück, ”Gebrüder Titgemeyer Osnabrück”. Spørg os om det du ikke finder i kataloget. Vi har et omfattende program af specialprodukter.

back to top