Facebook
TITGEMEYER Group/Language

Lim, fuge & gulvbelægning

TITGEMEYER er forhandler af Kömmerling lim og fugeprodukter i Skandinavien. Kömmerling har i mere end 120 år produceret lim- og fugeprodukter og er i dag en af de største producenter i verden.
I vores nye katalog på lim-, fuge og gulvbelægning, finder du et bredt udvalg af Kömmerlings lim- og fugeprodukter baseret på polyurethan (PUR) og silanmodificeret polymer (SMP). Der findes både 1-komponente og 2-komponente produkter, der hver især har deres styrker. PUR produkterne har især sin styrke indenfor de 2-komponente limtyper der er udbredt indenfor sandwichproduktion. De 1-komponente PUR produkter kendetegnes ved at være prisattraktive og stor vedhæftning til de fleste materialer.
SMP produkterne er uden isocyanater og silikone og kan derfor anvendes uden at brugeren behøver særlig uddannelse, ligesom der i mange tilfælde ikke kræves særskilt udsugning i arbejdsområdet. SMP produkterne har god vedhæftning på de fleste underlag uden brug af primer.
Også SMP produkterne som ISR 70-03 og ISR 70-05 fra Bostik, finder du i kataloget.
I kataloget finder du også alle de forbehandlingsprodukter, der er nødvendige for at opnå den bedste løsning til netop din applikation.
Endelig har vi også værktøjet til at give dig den bedste og mest økonomiske udnyttelse af forbruget.
Værktøjerne fås både som manuelle, luftdrevne og batteridrevne

Søger du en slidstærk gulvbelægning, har TITGEMEYER markedets bedste produkter. Körapur 689 fra Kömmerling er en 2-komponent PUR-baseret gulvbelægning, der er særdeles stærk og fleksibel. belægningen kan være glat, skridsikres med sand eller dekoreres med farvechips.
Samme type gulvbelægning kan vi levere fra Bostik - Marothaan. Marothaan kan som Körapur 689 skridsikres og dekoreres.
Til hestetransporten, stalden mv. har TITGEMEYER AntiSlip Soft fra Dirim. AntiSlip Soft er en slidstærk og stødabsorberende gulvbelægning. Produktet er et 3-komponent naturprodukt, der udlægges i et ca. 15 mm tykt lag. Slut med gummimåtter der skrider og opfugtede trailerbunde!

Søger du sikkerhedsdatablade på produkterne, kan du finde dem her

Klæbe & tætningsbånd

Tætningsbånd i PVC - i mange bredder og tykkelser
Clear Akrylat klæbebånd
PE og PUR klæbebånd - til emblemer, pyntelister mm.
BUTYL tætningsbånd
Multifoil - skridsikker tape

back to top