Produkter og tjenester møder højeste krav

Karosserikomponenter og montagetekniksteknik

TITGEMEYER gruppen er en af de førende virksomheder indenfor karosserikomponenter og montageteknik. Omkirng 500 kvalificerede medarbejdere udvikler, producerer og distribuerer gennemtestede produkter og branchespecifikke løsninger

Høje kvalitetsstandarder

TITGEMEYER navnet har i mere end 110 år stået for sikkerhed, effektivitet og miljøvenlighed.
Industriprogrammet omfatter mekaniske komponenter som hængsler, låse, gasfjedre, tætningslister og lign. Karosseriprogrammet omfatter komponenter til karosseribyggere og vognmænd samt komplette opbygninger, leveret som samlesæt.
Området indenfor montageteknik dækker blindnitter, gevindbøsninger og snapmontage, men også tætningsmasse og lim samt tilhørende moderne montageværktøjer.

En pålidelig arbejdsgiver i regionen

Individuel kundepleje, fleksibel produktion og punktlige leverancer, gør TITGEMEYER til industriens og karosseribranchens troværdig partner.
For mange medarbejdere er virksomheden også en pålidelig arbejdsgiver med stort engagement i uddannelse og produktionsteknikker, kvalitetssikring samt administration, logistik og lager.

Fremragende uddannelse

TITGEMEYER giver en dybdegående viden og stærke karrieremuligheder med uddannelse indenfor handel og engros. Der arbejdes tæt med erhvervsskoler i området.

Jobopslag

back to top